AIRLINE / LUCHTVAART

Airline / Luchtvaart

De Fastseal is ondanks de dunne staart, een sterke aantrekverzegeling. Deze verzegeling heeft dankzij de metalen insert een hoog beveiligingsniveau. De Fastseal wordt geleverd op matjes van 10 stuks zonder tussenstukjes, dus geen afval op de werkvloer. De Fastseal kan maar op één manier aangebracht worden. De metalen insert wordt veilig afgeschermd door een kap waardoor manipulatie wordt voorkomen. De Fastseal kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden en is vooral geschikt voor toepassingen waarbij een dunne staart nodig is zoals ATM cassettes, vaten, kratten, Tote-boxen, drums en afsluiters. De Fastseal heeft een extra versteviging onder de vlag die voorkomt dat de verzegeling, op het moment dat er spanning op komt te staan, onrechtmatig breekt. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergraveren. Dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen van fraude achter te laten. De Fastseal is te leveren in verschillende kleuren, materialen en staartlengtes.

De Mega Padlock Seal is een dunne plastic ”hangslot” verzegeling welke gebruikt kan worden voor het verzegelen van o.a. trolleys en geldkisten. De verzegeling is gemakkelijk aan te brengen en indien nodig, handmatig te verwijderen. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder dat dit zichtbare sporen achterlaat. De Mega Padlock is te leveren in verschillende kleuren.

NT Security labels zijn zelfklevende fraudebestendige labels geschikt voor harde oppervlakken. Bij het onrechtmatig verwijderen van het label wordt direct een waarschuwingstekst zichtbaar (standaard OPEN VOID, andere waarschuwingstekst is mogelijk). Deze variant laat wel een waarschuwingstekst zien maar er blijven geen lijmresten achter op het oppervlak. Ideaal wanneer het oppervlak schoon moet blijven. Het NT Security label kan o.a. gebruikt worden voor het verzegelen van autodeuren, flessen, voedsel en drank containers, EHBO kisten, glazen potten. Het label is te leveren in verschillende kleuren en kan worden voorzien van een logo, uniek nummer en/of barcode.


Volg ons Schrijf je in voor de Mega nieuwsbrief en ontvang relevante informatie uit onze industrie, over nieuwe ontwikkelingen en updates over certificaten