Transport & Logistiek

De Domino Seal is een metalen bandverzegeling (vaste lengte) met kunststof vlag, welke gebruikt kan worden voor het verzegelen van o.a. vrachtwagendeuren, TIR koorden, Treinwagons, containers etc. Deze verzegeling is toegelaten door de Douane en mag gebruikt worden voor de toepassing ”Toegelaten afzender”De Domino Seal is de enige metalen bandverzegeling die wordt bedrukt op de vlag waardoor de leesbaarheid van het logo en unieke nummer optimaal is. De Domino Seal is een sterke duurzame verzegeling bestand tegen zware weersomstandigheden. De De Domino Seal is maar op één manier aan te brengen. Door het lichtjes bewegen van de metalen staart is eenvoudig te controleren of de verzegeling goed is aangebracht. De Domino Seal kan geleverd worden met een transparant inspectievenster waardoor het sluitmechanisme zichtbaar is om eventuele manipulatie snel te kunnen detecteren. De Domino Seal wordt geleverd op matjes van 10 stuks, uniek opvolgend genummerd waardoor registratie van het nummer eenvoudig is realiseren.

De Domino Seal SP is een unieke metalen bandverzegeling (vaste lengte) welke gebruikt kan worden voor het verzegelen van o.a. vrachtwagendeuren, TIR koorden, treinwagons, containers etc. Deze verzegeling is toegelaten door de douane en mag gebruikt worden voor de toepassing ”Toegelaten afzender”. De Domino Seal is de enige metalen bandverzegeling die wordt bedrukt op de vlag waardoor de leesbaarheid van het logo en unieke nummer optimaal is. De Domino Seal SP is een sterke verzegeling bestand tegen zware weersomstandigheden. De Domino Seal SP heeft een hoog beveiligingsniveau en is maar op één manier te sluiten. De metalen staart kan nog licht bewegen wanneer deze is verzegeld. Inspecteurs kunnen gemakkelijk controleren of de verzegeling niet is vastgelijmd door de twee gaatjes in het metaal die op een lijn moeten liggen. De Domino Seal SP wordt geleverd op matjes van 10 stuks, uniek opvolgend genummerd waardoor registratie van het nummer eenvoudig is te realiseren.

De FleetLock is een indicative plastic verzegeling ontwikkeld voor het verzegelen van trailers, vrachtwagendeuren en containers. De FleetLock kan maar op één manier gesloten worden en, dankzij de beweegbare controlepunten, is gemakkelijk te controleren of de verzegeling goed is aangebracht. De FleetLock wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen achter te laten. De Fleetlock wordt geleverd op matjes van 10 stuks, uniek opvolgend genummerd waardoor registratie van het nummer eenvoudig te realiseren is.

De Cash Bag SP is een aantrekverzegeling ontwikkeld voor het verzegelen van zakken. Deze verzegeling is voorzien van een metalen insert waardoor deze een hoog beveiligingsniveau heeft. De Cash Bag SP heeft onder de vlag een vertanding voor een extra stevige grip op de zak die voorkomt dat de verzegeling omhoog geschoven kan worden. De Cash Bag SP kan voorzien worden van een scheurlijn zodat de verzegeling handmatig verwijderd kan worden. De Cash Bag SP wordt geleverd op matjes van 10 stuks die geen reststukjes achterlaten bij het loshalen van de verzegeling. Deze verzegeling wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is.

De Fastseal SP is ondanks de dunne staart, een sterke aantrekverzegeling. Deze verzegeling heeft dankzij de metalen insert een hoog beveiligingsniveau. De Fastseal SP wordt geleverd op matjes van 10 stuks zonder tussenstukjes, dus geen afval op de werkvloer. De Fastseal SP wordt geproduceerd van ”Food Grade” Polypropyleen of Nylon en is daarom zeer geschikt voor het verzegelen van o.a. tankwagens en vaten die levensmiddelen vervoeren. De Fastseal SP kan maar op één manier gesloten worden. De metalen insert wordt veilig afgeschermd door een kap waardoor manipulatie wordt voorkomenen. Dankzij de grote vlag kan de Fastseal SP voorzien worden van een logo, barcode en een duidelijk leesbaar uniek nummer. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergraveren. Dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen van fraude achter te laten. De Fastseal SP is te leveren in verschillende kleuren en staartlengtes.

De Dragon Seal WP is de sterkste plastic aantrekverzegeling in het assortiment. Deze verzegeling heeft een trekkracht van ruim 50 kg. De Dragon Seal WP is ontwikkeld voor het verzegelen van verschillende soorten rolcontainers maar kan ook gebruikt worden wanneer een sterke verzegeling of een verzegeling met een lange staart nodig is. De Dragon Seal WP is voorzien van een metalen insert welke wordt beschermd door een transparante kap. Deze verzegeling is niet alleen sterk maar heeft ook een hoog beveiligingsniveau. De verzegeling is maar op één manier te sluiten. Om het beste resultaat te bereiken is het van belang dat de Dragon Seal WP op de juiste manier op de rolcontainer aangebracht wordt. Dit kan per rolcontainer verschillen, wij willen u hier graag over adviseren. De Dragon Seal WP wordt geleverd op matjes van 10 stuks die geen reststukjes achterlaten bij het loshalen van de verzegeling. Te leveren in verschillende kleuren in de lengtes van 250, 350, 400 of 500 mm. De grote vlag van de verzegeling is zeer geschikt voor het plaatsen van een barcode. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is.

De Dragon Seal is voorzien van een roestvrij metalen insert welke wordt beschermd door een transparante kap. Deze verzegeling heeft een hoog beveiligingsniveau. De Dragon Seal is standaard voorzien van een scheurlijn waardoor de verzegeling gemakkelijk handmatig is te verbreken, zonder gebruik te maken van speciaal gereedschap. De Dragon Seal heeft een grote vlag dus veel ruimte om tekst, logo en/of barcode te plaatsen. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is.

De MCLP 150 is een kabelverzegeling welke ISO 17712:2013 gecertificeerd is in de categorie ”Indicative Seal”. Deze verzegeling heeft een hoog beveiligingsniveau. Manipulatie is direct zichtbaar. Het zinkgegoten huis is omhuld door hoogwaardig ABS. De MCLP is maar op één manier te sluiten. Wanneer de kabel wordt doorgeknipt zal deze rafelen waarmee wordt voorkomen dat de verzegeling opnieuw gebruikt kan worden. De MCLP 150 wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, deze bedrukking is niet verwijderbaar. De MCLP 150 is te leveren in verschillende kleuren en staartlengtes en kan o.a. gebruikt worden voor het verzegelen van vaten, tankwagens, kratten, kisten, vrachtwagens en containers.

De 2K MCLP 180 is een kabel verzegeling welke ISO 17712:2013 gecertificeerd is in de categorie ” Security Seal”. Deze unieke verzegeling bestaat uit twee kleuren waardoor de leesbaarheid van het unieke nummer en/of barcode optimaal is. De 2K MCLP 180 heeft een hoog beveiligingsniveau. Bij manipulatie van het huis zal het materiaal direct verkleuren. Het deel waarop het unieke nummer gelasergraveerd is, is voorzien van groeven om de unieke nummers extra te beschermen. Dankzij het gegolfde ontwerp is het onmogelijk de unieke nummers of het logo te manipuleren zonder dat dit duidelijk zichtbaar is. Het zink gegoten huis is omhuld door hoogwaardig slagvast ABS. De 2K MCLP 180 is maar op één manier te sluiten. Wanneer de kabel wordt doorgeknipt zal deze rafelen waarmee wordt voorkomen dat de verzegeling opnieuw gebruikt kan worden. De 2K MCLP 180 wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, deze bedrukking is niet verwijderbaar. De 2K MCLP 180 is te leveren in verschillende kleuren en staartlengtes en kan o.a. gebruikt worden voor het verzegelen van vaten, tankwagens, kratten, kisten, vrachtwagens en containers.

De 2K Klicker High Security Bolt Seal is de eerste zeecontainerverzegeling ter wereld met een unieke twee kleuren combinatie in het ontwerp. De 2K Klicker is ontwikkeld voor het verzegelen van zeecontainers. Deze variant biedt het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Gehard staal met daaromheen slagvast en brandvast ABS. De 2K Klicker is voorzien van een anti spin mechanisme. Manipulatie door spinning is direct zichtbaar omdat het materiaal gaat verkleuren en uiteindelijk zal breken. Nadat de 2K Klicker is verzegeld, kan er gemakkelijk gecontroleerd worden of deze goed is aangebracht doordat er speling moet zijn tussen huis en pin. De ontvanger kan snel controleren of de verzegeling niet is vastgelijmd. De 2K Klicker is ISO 17712:2013 gecertificeerd en voldoet aan alle eisen gesteld door het C-TPAT en de ISPS-code. Dankzij de wat langere pin past de 2K Klicker gemakkelijk op elk type zeecontainer. De bedrukking wordt gedaan door middel van lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen achter te laten. Deze wordt geplaatst op het witte gedeelte van het huis waardoor de leesbaarheid van het unieke nummer en/of barcode optimaal is. Ter voorkoming dat huis en pin onrechtmatig verwisseld worden, zijn deze beide voorzien van een identiek, uniek nummer. Dankzij het ontwerp is de 2K Klicker zeer gemakkelijk in gebruik. Met een simpele beweging kan het verbindingsstukje tussen huis en pin verbroken worden en kan de verzegeling direct worden aangebracht. De 2K Klicker wordt geleverd in een handige verpakking, 10 stuks per doosje en 250 stuks in een omdoos. De unieke nummering is zichtbaar zonder het doosje te openen, hierdoor is registratie van de unieke nummers gemakkelijk te realiseren.

De Klicker is een van de meest bekende High Security Bolt Seal ter wereld, ontwikkeld voor het verzegelen van zeecontainers. Deze variant biedt het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Gehard staal met daaromheen slagvast en brandvast ABS. De Klicker is voorzien van een anti spin mechanisme. Manipulatie door spinning is direct zichtbaar omdat het materiaal gaat verkleuren en uiteindelijk zal breken. Nadat de Klicker is verzegeld, kan er gemakkelijk gecontroleerd worden of deze goed is aangebracht doordat er speling moet zijn tussen huis en pin. De ontvanger kan snel controleren of de verzegeling niet is vastgelijmd. De Klicker is ISO 17712:2013 gecertificeerd en voldoet aan alle eisen gesteld door het C-TPAT en de ISPS-code. Dankzij de wat langere pin past de Klicker gemakkelijk op elk type zeecontainer. De bedrukking wordt gedaan door middel van lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen achter te laten. Ter voorkoming dat huis en pin onrechtmatig verwisseld worden, zijn deze beide voorzien van een identiek, uniek nummer. Dankzij het ontwerp is de Klicker zeer gemakkelijk in gebruik. Met een simpele beweging kan het verbindingsstukje tussen huis en pin verbroken worden en kan de verzegeling direct worden aangebracht. De Klicker wordt geleverd in een handige verpakking, 10 stuks per doosje en 250 stuks in een omdoos. De unieke nummering is zichtbaar zonder het doosje te openen, hierdoor is registratie van de unieke nummers gemakkelijk te realiseren.

De Fort Container Seal (FCS) is prijstechnisch een aantrekkelijke High Security Bolt Seal ontwikkeld voor het verzegelen van zeecontainers. De FCS heeft een unieke twee kleuren combinatie in het ontwerp. De FCS is voorzien van een anti spin mechanisme. Manipulatie door spinning is direct zichtbaar omdat het materiaal gaat verkleuren. Nadat de FCS is verzegeld, kan er gemakkelijk gecontroleerd worden of deze goed is aangebracht doordat er speling moet zijn tussen huis en pin. De ontvanger kan snel controleren of de verzegeling niet is vastgelijmd. De FCS is ISO 17712:2013 gecertificeerd en voldoet aan alle eisen gesteld door het C-TPAT en de ISPS-code. De bedrukking wordt gedaan door middel van lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen achter te laten. Deze wordt geplaatst op het witte gedeelte van het huis waardoor de leesbaarheid van het unieke nummer en/of barcode optimaal is. Ter voorkoming dat huis en pin onrechtmatig verwisseld worden, zijn deze beide voorzien van een identiek, uniek nummer. Dankzij het ontwerp is de FCS zeer gemakkelijk in gebruik. Met een simpele beweging kan het verbindingsstukje tussen huis en pin verbroken worden en kan de verzegeling direct worden aangebracht. De FCS wordt geleverd in een handige verpakking, 10 stuks per doosje en 250 stuks in een omdoos. De unieke nummering is zichtbaar zonder het doosje te openen, hierdoor is registratie van de unieke nummers gemakkelijk te realiseren.

De MCLZ 350 is een kabelverzegeling welke ISO 17712:2013 is gecertificeerd in de categorie ‘’ High Security Seal’’. Het beveiligingsniveau van deze kabelverzegeling is ongeëvenaard. De MCLZ heeft een wereldwijd gepatenteerd vergrendelingsmechanisme, ontworpen om elke vorm van manipulatie tegen te gaan. Dankzij het gegolfde ontwerp is het onmogelijk de unieke nummers of het logo te manipuleren zonder dat dit duidelijk zichtbare sporen achterlaat. Het gedeelte waarop het unieke nummer gelasergraveerd (permanente bedrukking) is, is voorzien van groeven om de unieke nummers en het logo extra te beschermen. Het huis van gegoten zink is omhuld door hoogwaardig slagvast en schokbestendig ABS. Dit materiaal zal direct verkleuren wanneer manipulatie aan het huis plaatsvindt. Het uiteinde van de kabel is permanent vastgezet en biedt bescherming tegen elke vorm van manipulatie. Wanneer de kabel wordt doorgeknipt zal deze rafelen waarmee wordt voorkomen dat de verzegeling opnieuw gebruikt kan worden.

De MCLZ 500 is een kabelverzegeling welke ISO 17712:2013 is gecertificeerd in de categorie ‘’ High Security Seal’’. De diameter van deze kabel is 5 mm, dit geeft een extra barrière tegen het onrechtmatig openen van deze verzegeling. De MCLZ 500 heeft een trekkracht van ca. 1450 kg. Het beveiligingsniveau van deze kabelverzegeling is ongeëvenaard. De MCLZ heeft een wereldwijd gepatenteerd vergrendelingsmechanisme, ontworpen om elke vorm van manipulatie tegen te gaan. Dankzij het gegolfde ontwerp is het onmogelijk de unieke nummers of het logo te manipuleren zonder dat dit duidelijk zichtbare sporen achterlaat. Het gedeelte waarop het unieke nummer gelasergraveerd (permanente bedrukking) is, is voorzien van groeven om de unieke nummers en het logo extra te beschermen. Het huis van gegoten zink is omhuld door hoogwaardig slagvast en schokbestendig ABS. Dit materiaal zal direct verkleuren wanneer manipulatie aan het huis plaatsvindt. Het uiteinde van de kabel is permanent vastgezet en biedt bescherming tegen elke vorm van manipulatie. Wanneer de kabel wordt doorgeknipt zal deze rafelen waarmee wordt voorkomen dat de verzegeling opnieuw gebruikt kan worden.

De Bar Seal is een zeer veilige barrière verzegeling gemaakt van een sterke staalconstructie. De Bar Seal is geschikt voor het beveiligen van zeecontainers maar wordt ook veel gebruikt voor diefstalgevoelig transport over land. De Bar Seal is een barrière-afdichting om de centrale stangen van de container te vergrendelen. De Bar Seal is uniek genummerd op de vork en de stalen pen ter voorkoming van het onrechtmatig vervangen van de onderdelen. De Bar Seal is verstelbaar en past op elke deur die is voorzien van centrale stangen. De Bar Seal is ISO 17712:2013 gecertificeerd en voldoet aan alle eisen gesteld door het C-TPAT en de ISPS- code. De Bar Seal kan verwijderd worden d.m.v een haakse slijper.

NT Security labels zijn zelfklevende fraudebestendige labels geschikt voor harde oppervlakken. Bij het onrechtmatig verwijderen van het label wordt direct een waarschuwingstekst zichtbaar (standaard OPEN VOID, andere waarschuwingstekst is mogelijk). Deze variant laat wel een waarschuwingstekst zien maar er blijven geen lijmresten achter op het oppervlak. Ideaal wanneer het oppervlak schoon moet blijven. Het NT Security label kan o.a. gebruikt worden voor het verzegelen van autodeuren, flessen, voedsel en drank containers, EHBO kisten, glazen potten. Het label is te leveren in verschillende kleuren en kan worden voorzien van een logo, uniek nummer en/of barcode.

De Donatello Seal is een indicatieve plastic verzegeling ontwikkeld voor het verzegelen van vrachtwagendeuren, TIR koorden, trailers en containers. De Donatello Seal is een bandverzegeling die maar op één manier gesloten kan worden. Dankzij de platte staart past deze verzegeling door TIR koorden. Het aanbrengen gaat snel en gemakkelijk en door middel van een breekpunt kan de verzegeling eenvoudig handmatig worden verbroken. De Donatello Seal wordt geleverd op matjes van 10 stuks.


Volg ons Schrijf je in voor de Mega nieuwsbrief en ontvang relevante informatie uit onze industrie, over nieuwe ontwikkelingen en updates over certificaten