Retail

De Domino Seal is een metalen bandverzegeling (vaste lengte) met kunststof vlag, welke gebruikt kan worden voor het verzegelen van o.a. vrachtwagendeuren, TIR koorden, Treinwagons, containers etc. Deze verzegeling is toegelaten door de Douane en mag gebruikt worden voor de toepassing ”Toegelaten afzender”De Domino Seal is de enige metalen bandverzegeling die wordt bedrukt op de vlag waardoor de leesbaarheid van het logo en unieke nummer optimaal is. De Domino Seal is een sterke duurzame verzegeling bestand tegen zware weersomstandigheden. De Domino Seal is maar op één manier aan te brengen en doormiddel van het lichtjes bewegen van de metalen staart, te controleren of de verzegeling goed is aangebracht. De Domino Seal kan geleverd worden met een transparant inspectievenster waardoor het sluitmechanisme zichtbaar is om eventuele manipulatie snel te kunnen detecteren. De Domino Seal wordt geleverd op matjes van 10 stuks, uniek opvolgend genummerd waardoor registratie van het nummer eenvoudig is realiseren.

De Domino Seal SP is een unieke metalen bandverzegeling (vaste lengte) welke gebruikt kan worden voor het verzegelen van o.a. vrachtwagendeuren, TIR koorden, Treinwagons, containers etc. Deze verzegeling is goedgekeurd door de Douane voor de toepassing ”Toegelaten afzender”De Domino SP heeft een grote vlag en daarom zeer geschikt voor barcodering in combinatie met een logo en uniek nummer. De bedrukking, d.m.v. lasergraveren, wordt gedaan op een kunststof vlag waardoor de leesbaarheid van het logo, barcode en unieke nummer optimaal is. De Domino Seal SP is een sterke verzegeling bestand tegen zware weersomstandigheden. De Domino Seal SP heeft een hoog beveiligingsniveau en is maar op één manier te sluiten. De metalen staart kan nog licht bewegen wanneer deze is verzegeld. Inspecteurs kunnen gemakkelijk controleren of de verzegeling niet is vastgelijmd door de twee gaatjes in het metaal die op een lijn moeten liggen. De Domino Seal SP wordt geleverd op matjes van 10 stuks, uniek opvolgend genummerd waardoor registratie van het nummer eenvoudig is te realiseren.

De FleetLock is een indicative plastic verzegeling ontwikkeld voor het verzegelen van trailers, vrachtwagendeuren en containers. De FleetLock kan maar op één manier gesloten worden en is dankzij de beweegbare controlepunten gemakkelijk te controleren of de verzegeling goed is aangebracht. De FleetLock wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen achter te laten. De Fleetlock wordt geleverd op matjes van 10 stuks, uniek opvolgend genummerd waardoor registratie van het nummer eenvoudig te realiseren is.

De Cash Bag SP is een aantrekverzegeling ontwikkeld voor het verzegelen van zakken. Deze verzegeling is voorzien van een metalen insert waardoor deze een hoog beveiligingsniveau heeft. De Cash Bag SP heeft onder de vlag een vertanding voor een extra stevige grip in de zak ter voorkoming dat de verzegeling omhoog geschoven kan worden. De Cash Bag SP kan voorzien worden van een scheurlijn zodat de verzegeling handmatig verwijderd kan worden. De Cash Bag SP wordt geleverd op matjes van 10 stuks die geen reststukjes achterlaten bij het loshalen van de verzegeling. Deze verzegeling wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is.

De Mini Fast Seal is een aantrekverzegeling met een dunne staart (1.5 mm), zeer geschikt wanneer de verzegeling door een smal oogje geplaatst moeten worden. Deze verzegeling is voorzien van een metalen insert voor een hoger beveiligingsniveau. De bedrukking wordt gedaan door middel van lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is.

De Fastseal is ondanks de dunne staart, een sterke aantrekverzegeling. Deze verzegeling heeft dankzij de metalen insert een hoog beveiligingsniveau. De Fastseal wordt geleverd op matjes van 10 stuks zonder tussenstukjes, dus geen afval op de werkvloer. De Fastseal kan maar op een manier aangebracht worden. De metalen insert wordt veilig afgeschermd door een kap waardoor manipulatie wordt voorkomen. De Fastseal kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden, vooral geschikt voor toepassingen waarbij een dunne staart nodig is. Bijvoorbeeld ATM cassettes, vaten, kratten Tote-boxen, drums, afsluiters. De Fastseal heeft een extra versteviging onder de vlag ter voorkoming dat de verzegeling op het moment dat er spanning op komt te staan, onrechtmatig breekt. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergraveren. dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder dat het zichtbare sporen van fraude. De Fastsesal is te leveren in verschillende kleuren, materialen en staartlengtes.

De MCLP 150 is een kabel verzegeling welke ISO 17712:2013 gecertificeerd is in de categorie ” Indicative Seal” Deze verzegeling heeft een hoog beveiligingsniveau. Manipulatie is direct zichtbaar. Het zinkgegoten huis is omhuld door hoogwaardig ABS. De MCLP is maar op één manier te sluiten. Wanneer de kabel wordt doorgeknipt zal deze rafelen ter voorkoming dat de verzegeling hergebruikt wordt. De MCLP 150 wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, deze bedrukking is niet verwijderbaar. De MCLP 150 is te leveren in verschillende kleuren en staartlengtes en kan o.a. gebruikt worden voor het verzegelen van vaten, tankwagens, kratten, kisten, vrachtwagens en containers.

De 2K MCLP 180 is een kabel verzegeling welke ISO 17712:2013 gecertificeerd is in de categorie ” Security Seal” Deze unieke verzegeling bestaat uit twee kleuren waardoor de leesbaarheid van het unieke nummer en/of barcode optimaal is. De 2K MCLP 180 heeft een hoog beveiligingsniveau. Bij manipulatie van het huis zal het materiaal direct verkleuren. Het deel waar het unieke nummer is gelasergraveerd is voorzien van groeven om de unieke nummers extra te beschermen. Dankzij het gegoflde ontwerpt is het onmogelijk de unieke nummers of het logo te manipuleren zonder dat dit duidelijk zichtbaar is. Het zink gegoten huis is omhuld door hoogwaardig slagvast ABS. De 2K MCLP 180 is maar op één manier te sluiten. Wanneer de kabel wordt doorgeknipt zal deze rafelen ter voorkoming dat de verzegeling hergebruikt wordt. De 2K MCLP 180 wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, deze bedrukking is niet verwijderbaar. De 2K MCLP 180 is te leveren in verschillende kleuren en staartlengtes en kan o.a. gebruikt worden voor het verzegelen van vaten, tankwagens, kratten, kisten, vrachtwagens en containers.

Beveiligings-enveloppen, beveiligingstassen en -zakjes

Beveiligings hoezen, meermalen te gebruiken veiligheids tassen

Een transparante beveiligings oplossing

De Cashbag is een meermalen te gebruiken veiligheidstas, gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en weerbestendig materiaal. Deze tassen zijn zeer geschikt voor gebruik in een gesloten systeem voor o.a. geld, documenten en om sleutels te bewaring. De ritsluiting is van hoogwaardig materiaal en niet te openen, zonder te breken. Verder is de slider volledig beschermd door een unieke plastic omhulsel die eenvoudig verzegeld kan worden d.m.v. een Tebco DC seal. Deze veiligheidstassen zijn te leveren in verschillende kleuren, formaten en kunnen voorzien worden van een tekst, transparant venster of logo.


Volg ons Be the first one to know
Schrijf je in voor de Mega nieuwsbrief en ontvang relevante informatie uit onze industrie, over nieuwe ontwikkelingen en updates over certificaten