Mega Fotris Benelux Prevention, Protection, Peace of Mind
Welkom op de website van Mega Fortris Benelux. Mega Fortris Benelux is onderdeel van de Mega Fortris Groep, wereldwijd een van de grootste producenten op het gebied van verzegelingen. De productielocaties zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.
Wij geloven in het veiligstellen van de wereldwijde supply chain en focussen op innovatieve ontwerpen en producten om diefstal, fraude, contaminatie en discussies voorkomen.

Over Mega Fortris

De Mega Fortris Groep is wereldwijd de grootste fabrikant op het gebied van zeecontainer verzegelingen, naast een wereldwijde leverancier van een groot aantal andere beveiligingsproducten. We staan bekend om innovatieve ontwerpen die een hoog beveiligingsniveau bieden. Ons doel is om klanten premium beveiligingsproducten te bieden die volledig voldoen aan de eisen. Deze kernwaarden in combinatie met onze concurrerende prijzen zorgen ervoor dat wij voorkeursleverancier zijn in alle belangrijke sectoren.

Tegenwoordig biedt Mega Fortris Europe twee uitgebreide productlijnen aan onze gewaardeerde klanten. Een volledig assortiment veiligheidszegels zoals metalen verzegelingen, plastic verzegelingen, Security labels, veiligheidsenveloppen en RFID-beveiligingsproducten. Bovendien bieden we een breed scala aan items voor lading- en transport beveiliging, zoals stuwzakken en producten voor het vastzetten van lading. Ook hier voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Om aan de toenemende Europese vraag te voldoen en om aan de toenemende vraag van onze klanten te voldoen en een snelle leverantie te garanderen, heeft Mega Fortris Europe regionale productiefaciliteiten in Engeland, Frankrijk en Hongarije. Deze vallen allemaal onder ISO9001- en ISO14001-kwaliteits- en milieunormen.

Mega Fortris Group Europe Team
Mega Fortris Group Europe Team

Wereldwijde samenwerking

Een breed netwerk van distributeurs en partners in Europa en het Midden-Oosten vertegenwoordigt Mega Fortris producten. Dit netwerk stelt ons in staat om op korte termijn lokale diensten met een wereldwijd bereik te leveren.

Mega Fortris Europe biedt een volledig assortiment beveiligingsproducten voor verschillende industrieën zoals wegtransport , zeevracht, luchtvaart, chemische bedrijven, olie and gas industrie, producenten van voedsel, dranken. farmaseutische, communicatie, casinos, Security bedrijven, banken, geldwaardetransporteurs en productiebedrijven.

Mega Fortris heeft alle relevante ISO-product- en productiecertificeringen. Het bedrijf is ook een volwaardig lid van ISMA (International Seals Manufactures Association) en is een Microsoft Gold gecertificeerd lid.

Mega Fortris Europa geschiedenis

2001

 Mega Fortris Europa werd opgericht in Denemarken

2009

 Grote opening van het nieuwe hoofdkwartier van Mega Fortris Europe in Espergærde, Denemarken.

2002

 Mega Fortris UK Ltd werd opgericht in Staffordshire, waar ook een fabriek en een magazijn werden aangekocht voor ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Fortris Load Secure UK Ltd. Is een dochterondereneming van MF UK en opereert ook vanuit deze locatie en biedt beveiliging voor het transport in het Verenigd Koninkrijk.

2011

 Mega Fortris Midden Oosten opende een kantoor in Dubai om de lokale regio te ondersteunen.

2005

 Mega Fortris Hungary werd opgericht in Boedapest, waar een fabriek en een magazijn werden aangekocht om de leveringen aan Oost-Europa te dekken.

2014

 Het kantoor van Mega Fortris Macedonia is opgezet in Skopje om aan de sterke binnenlandse vraag te voldoen.

2006

 Het kantoor en magazijn van Mega Fortris Frankrijk werd in Lille opgericht om de lokale markt te ondersteunen.

2015

 Mega Fortris gevestigd in Helsingborg Zweden is opgezet om de Scandinavische klanten te bevoorraden.

2019

Flag-of-Netherlands Mega Fortris BNL gevestigd in Nederland is opgericht om klanten in de Benelux te adviseren en te bevoorraden.

Prevention | Protection | Peace of Mind