Farmaceutisch

De Fastseal SP is ondanks de dunne staart, een sterke aantrekverzegeling. Deze verzegeling heeft dankzij de metalen insert een hoog beveiligingsniveau. De Fastseal SP wordt geleverd op matjes van 10 stuks zonder tussenstukjes, dus geen afval op de werkvloer. De Fastseal SP wordt geproduceerd van ”Food Grade” Polypropyleen of Nylon en is daarom zeer geschikt voor het verzegelen van o.a. tankwagens en vaten die levensmiddelen vervoeren. De Fastseal SP kan maar op één manier gesloten worden. De metalen insert wordt veilig afgeschermd door een kap waardoor manipulatie wordt voorkomenen. Dankzij de grote vlag kan de Fastseal SP voorzien worden van een logo, barcode en een duidelijk leesbaar uniek nummer. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergraveren. Dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen van fraude achter te laten. De Fastseal SP is te leveren in verschillende kleuren en staartlengtes.

De Fastseal is ondanks de dunne staart, een sterke aantrekverzegeling. Deze verzegeling heeft dankzij de metalen insert een hoog beveiligingsniveau. De Fastseal wordt geleverd op matjes van 10 stuks zonder tussenstukjes, dus geen afval op de werkvloer. De Fastseal kan maar op één manier aangebracht worden. De metalen insert wordt veilig afgeschermd door een kap waardoor manipulatie wordt voorkomen. De Fastseal kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden en is vooral geschikt voor toepassingen waarbij een dunne staart nodig is zoals ATM cassettes, vaten, kratten, Tote-boxen, drums en afsluiters. De Fastseal heeft een extra versteviging onder de vlag die voorkomt dat de verzegeling, op het moment dat er spanning op komt te staan, onrechtmatig breekt. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergraveren. Dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen van fraude achter te laten. De Fastseal is te leveren in verschillende kleuren, materialen en staartlengtes.

De Cash Bag SP is een aantrekverzegeling ontwikkeld voor het verzegelen van zakken. Deze verzegeling is voorzien van een metalen insert waardoor deze een hoog beveiligingsniveau heeft. De Cash Bag SP heeft onder de vlag een vertanding voor een extra stevige grip op de zak die voorkomt dat de verzegeling omhoog geschoven kan worden. De Cash Bag SP kan voorzien worden van een scheurlijn zodat de verzegeling handmatig verwijderd kan worden. De Cash Bag SP wordt geleverd op matjes van 10 stuks die geen reststukjes achterlaten bij het loshalen van de verzegeling. Deze verzegeling wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is.

De Fort Cash Bag is een sterke aantrekverzegeling, hij heeft een trekkracht van ruim 45 kg. De Fort Cash Bag is ontwikkeld voor het verzegelen van zakken maar wordt ook veel gebruikt voor toepassingen waarbij een lange staart nodig is. De verzegeling is voorzien van een metalen insert waardoor deze een hoog beveiligingsniveau heeft. De metalen insert wordt d.m.v een kap extra beveiligd. Deze kap, door hitte ingeklemd, kan niet doorgesneden of geforceerd worden zonder dat dit duidelijk zichtbaar is. De Fort Cash Bag Seal wordt geleverd op matjes van 10 stuks die geen reststukjes achterlaten bij het loshalen van de verzegeling. De Fort Cash Bag wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is.

De Dragon Seal WP is de sterkste plastic aantrekverzegeling in het assortiment. Deze verzegeling heeft een trekkracht van ruim 50 kg. De Dragon Seal WP is ontwikkeld voor het verzegelen van verschillende soorten rolcontainers maar kan ook voor toepassingen gebruikt worden wanneer een sterke verzegeling of een verzegeling met een lange staart nodig is. De Dragon Seal WP is voorzien van een metalen insert welke wordt beschermd door een transparante kap, deze verzegeling is niet alleen sterk maar heeft ook een hoog beveiligingsniveau. De verzegeling is maar op één manier te sluiten. Om het beste resultaat te bereiken is het van belang dat de Dragon Seal WP op de juiste manier op de rolcontainer aangebracht wordt. Dit kan per rolcontainer verschillen, wij willen u hier graag over adviseren. De Dragon Seal WP wordt geleverd op matjes van 10 stuks die geen reststukjes achterlaten bij het loshalen van de verzegeling. Te leveren in verschillende kleuren in de lengtes van 250, 350, 400 of 500 mm. De verzegeling is dankzij de grote vlag zeer geschikt voor barcode. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergravreren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is.

De Fort Double Twin Lock is een aantrekverzegeling met een dubbel sluitsysteem voor extra beveiliging. De trekkracht van deze verzegeling is ca. 30kg.  De Fort Double Twin Seal is gemakkelijk aan te brengen en door middel van een scheurlijn weer snel en eenvoudig te verbreken. De Fort Double Twin Lock wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is. Deze verzegeling kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Wij willen u hier graag over adviseren.


Volg ons Schrijf je in voor de Mega nieuwsbrief en ontvang relevante informatie uit onze industrie, over nieuwe ontwikkelingen en updates over certificaten