Overheid en autoriteiten

Overheid en autoriteiten

De Mega Fortris veiligheidsenveloppen (STEB’S) zijn fraudebestendige enveloppe voorzien van een  geïntegreerde verzegeling en ontwikkeld voor eenmalig gebruik. Deze enveloppen kunnen voor veel toepassingen gebruikt worden zoals het veilig bewaren van geld, waardevolle documenten, bewijsmateriaal, eigendommen maar wordt ook vaak gebruikt voor het veilig bewaren van sleutels of gevonden voorwerpen. Onze veiligheidsenveloppen zijn verkrijgbaar in 100% recyclebaar plastic. De veiligheidsenveloppen zijn gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te verzegelen. Onze ontwerpen zijn uniek en niet gemakkelijk te kopiëren. Manipulatie van de Mega Fortris veiligheidsenveloppen is snel en duidelijk zichtbaar, afhankelijk van het veiligsheidsniveau. De enveloppen kunnen o.a. geproduceerd worden met warme, koude, vocht en andere indicatoren die deze manipulatie van de envelop aangeeft. Wij kunnen deze enveloppen volledig op maat maken, neem gerust contact op voor advies.

De drie kleuren Security Tape biedt het hoogst mogelijk beveiligingsniveau. Deze Security Tape heeft een sterke hechting en is geschikt voor het verzegelen van alle karton soorten. Uniek is dat deze Tape uit drie kleuren bestaat. Zwart met een groene waarschuwingstekst en het residu wat achter blijft is rood. Het onrechtmatig terug plaatsen van deze Security Tape is direct zichtbaar. De ontvanger kan snel zien of manipulatie heeft plaatsgevonden. De drie kleuren Security Tape kan eenvoudig aangebracht worden door middel van een dispenser. Op maat gemaakt ontwerp is mogelijk, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De Cashbag is een meermalen te gebruiken veiligheidstas, gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en weerbestendig materiaal. Deze tassen zijn zeer geschikt voor gebruik in een gesloten systeem voor o.a. geld, documenten en om sleutels te bewaring. De ritsluiting is van hoogwaardig materiaal en niet te openen, zonder te breken. Verder is de slider volledig beschermd door een unieke plastic omhulsel die eenvoudig verzegeld kan worden d.m.v. een Tebco DC seal. Deze veiligheidstassen zijn te leveren in verschillende kleuren, formaten en kunnen voorzien worden van een tekst, transparant venster of logo.


Volg ons Schrijf je in voor de Mega nieuwsbrief en ontvang relevante informatie uit onze industrie, over nieuwe ontwikkelingen en updates over certificaten