Douane

De Domino Seal is een metalen bandverzegeling (vaste lengte) met kunststof vlag, welke gebruikt kan worden voor het verzegelen van o.a. vrachtwagendeuren, TIR koorden, Treinwagons, containers etc. Deze verzegeling is toegelaten door de Douane en mag gebruikt worden voor de toepassing ”Toegelaten afzender”De Domino Seal is de enige metalen bandverzegeling die wordt bedrukt op de vlag waardoor de leesbaarheid van het logo en unieke nummer optimaal is. De Domino Seal is een sterke duurzame verzegeling bestand tegen zware weersomstandigheden. De Domino Seal is maar op één manier aan te brengen. Door het lichtjes bewegen van de metalen staart is eenvoudig te controleren of de verzegeling goed is aangebracht. De Domino Seal kan geleverd worden met een transparant inspectievenster waardoor het sluitmechanisme zichtbaar is om eventuele manipulatie snel te kunnen detecteren. De Domino Seal wordt geleverd op matjes van 10 stuks, uniek opvolgend genummerd waardoor registratie van het nummer eenvoudig is realiseren.

De Domino Seal SP is een unieke metalen bandverzegeling (vaste lengte) welke gebruikt kan worden voor het verzegelen van o.a. vrachtwagendeuren, TIR koorden, treinwagons, containers etc. Deze verzegeling is toegelaten door de douane en mag gebruikt worden voor de toepassing ”Toegelaten afzender”. De Domino Seal is de enige metalen bandverzegeling die wordt bedrukt op de vlag waardoor de leesbaarheid van het logo en unieke nummer optimaal is. De Domino Seal SP is een sterke verzegeling bestand tegen zware weersomstandigheden. De Domino Seal SP heeft een hoog beveiligingsniveau en is maar op één manier te sluiten. De metalen staart kan nog licht bewegen wanneer deze is verzegeld. Inspecteurs kunnen gemakkelijk controleren of de verzegeling niet is vastgelijmd door de twee gaatjes in het metaal die op een lijn moeten liggen. De Domino Seal SP wordt geleverd op matjes van 10 stuks, uniek opvolgend genummerd waardoor registratie van het nummer eenvoudig is te realiseren.

De MCLP 150 is een kabelverzegeling welke ISO 17712:2013 gecertificeerd is in de categorie ”Indicative Seal”. Deze verzegeling heeft een hoog beveiligingsniveau. Manipulatie is direct zichtbaar. Het zinkgegoten huis is omhuld door hoogwaardig ABS. De MCLP is maar op één manier te sluiten. Wanneer de kabel wordt doorgeknipt zal deze rafelen waarmee wordt voorkomen dat de verzegeling opnieuw gebruikt kan worden. De MCLP 150 wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, deze bedrukking is niet verwijderbaar. De MCLP 150 is te leveren in verschillende kleuren en staartlengtes en kan o.a. gebruikt worden voor het verzegelen van vaten, tankwagens, kratten, kisten, vrachtwagens en containers.

De 2K MCLP 180 is een kabel verzegeling welke ISO 17712:2013 gecertificeerd is in de categorie ” Security Seal”. Deze unieke verzegeling bestaat uit twee kleuren waardoor de leesbaarheid van het unieke nummer en/of barcode optimaal is. De 2K MCLP 180 heeft een hoog beveiligingsniveau. Bij manipulatie van het huis zal het materiaal direct verkleuren. Het deel waarop het unieke nummer gelasergraveerd is, is voorzien van groeven om de unieke nummers extra te beschermen. Dankzij het gegolfde ontwerp is het onmogelijk de unieke nummers of het logo te manipuleren zonder dat dit duidelijk zichtbaar is. Het zink gegoten huis is omhuld door hoogwaardig slagvast ABS. De 2K MCLP 180 is maar op één manier te sluiten. Wanneer de kabel wordt doorgeknipt zal deze rafelen waarmee wordt voorkomen dat de verzegeling opnieuw gebruikt kan worden. De 2K MCLP 180 wordt bedrukt d.m.v. lasergraveren, deze bedrukking is niet verwijderbaar. De 2K MCLP 180 is te leveren in verschillende kleuren en staartlengtes en kan o.a. gebruikt worden voor het verzegelen van vaten, tankwagens, kratten, kisten, vrachtwagens en containers.

De 2K Klicker High Security Bolt Seal is de eerste zeecontainerverzegeling ter wereld met een unieke twee kleuren combinatie in het ontwerp. De 2K Klicker is ontwikkeld voor het verzegelen van zeecontainers. Deze variant biedt het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Gehard staal met daaromheen slagvast en brandvast ABS. De 2K Klicker is voorzien van een anti spin mechanisme. Manipulatie door spinning is direct zichtbaar omdat het materiaal gaat verkleuren en uiteindelijk zal breken. Nadat de 2K Klicker is verzegeld, kan er gemakkelijk gecontroleerd worden of deze goed is aangebracht doordat er speling moet zijn tussen huis en pin. De ontvanger kan snel controleren of de verzegeling niet is vastgelijmd. De 2K Klicker is ISO 17712:2013 gecertificeerd en voldoet aan alle eisen gesteld door het C-TPAT en de ISPS-code. Dankzij de wat langere pin past de 2K Klicker gemakkelijk op elk type zeecontainer. De bedrukking wordt gedaan door middel van lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen achter te laten. Deze wordt geplaatst op het witte gedeelte van het huis waardoor de leesbaarheid van het unieke nummer en/of barcode optimaal is. Ter voorkoming dat huis en pin onrechtmatig verwisseld worden, zijn deze beide voorzien van een identiek, uniek nummer. Dankzij het ontwerp is de 2K Klicker zeer gemakkelijk in gebruik. Met een simpele beweging kan het verbindingsstukje tussen huis en pin verbroken worden en kan de verzegeling direct worden aangebracht. De 2K Klicker wordt geleverd in een handige verpakking, 10 stuks per doosje en 250 stuks in een omdoos. De unieke nummering is zichtbaar zonder het doosje te openen, hierdoor is registratie van de unieke nummers gemakkelijk te realiseren.

De Klicker is een van de meest bekende High Security Bolt Seal ter wereld, ontwikkeld voor het verzegelen van zeecontainers. Deze variant biedt het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Gehard staal met daaromheen slagvast en brandvast ABS. De Klicker is voorzien van een anti spin mechanisme. Manipulatie door spinning is direct zichtbaar omdat het materiaal gaat verkleuren en uiteindelijk zal breken. Nadat de Klicker is verzegeld, kan er gemakkelijk gecontroleerd worden of deze goed is aangebracht doordat er speling moet zijn tussen huis en pin. De ontvanger kan snel controleren of de verzegeling niet is vastgelijmd. De Klicker is ISO 17712:2013 gecertificeerd en voldoet aan alle eisen gesteld door het C-TPAT en de ISPS-code. Dankzij de wat langere pin past de Klicker gemakkelijk op elk type zeecontainer. De bedrukking wordt gedaan door middel van lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen achter te laten. Ter voorkoming dat huis en pin onrechtmatig verwisseld worden, zijn deze beide voorzien van een identiek, uniek nummer. Dankzij het ontwerp is de Klicker zeer gemakkelijk in gebruik. Met een simpele beweging kan het verbindingsstukje tussen huis en pin verbroken worden en kan de verzegeling direct worden aangebracht. De Klicker wordt geleverd in een handige verpakking, 10 stuks per doosje en 250 stuks in een omdoos. De unieke nummering is zichtbaar zonder het doosje te openen, hierdoor is registratie van de unieke nummers gemakkelijk te realiseren.

De Fort Container Seal (FCS) is prijstechnisch een aantrekkelijke High Security Bolt Seal ontwikkeld voor het verzegelen van zeecontainers. De FCS heeft een unieke twee kleuren combinatie in het ontwerp. De FCS is voorzien van een anti spin mechanisme. Manipulatie door spinning is direct zichtbaar omdat het materiaal gaat verkleuren. Nadat de FCS is verzegeld, kan er gemakkelijk gecontroleerd worden of deze goed is aangebracht doordat er speling moet zijn tussen huis en pin. De ontvanger kan snel controleren of de verzegeling niet is vastgelijmd. De FCS is ISO 17712:2013 gecertificeerd en voldoet aan alle eisen gesteld door het C-TPAT en de ISPS-code. De bedrukking wordt gedaan door middel van lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen achter te laten. Deze wordt geplaatst op het witte gedeelte van het huis waardoor de leesbaarheid van het unieke nummer en/of barcode optimaal is. Ter voorkoming dat huis en pin onrechtmatig verwisseld worden, zijn deze beide voorzien van een identiek, uniek nummer. Dankzij het ontwerp is de FCS zeer gemakkelijk in gebruik. Met een simpele beweging kan het verbindingsstukje tussen huis en pin verbroken worden en kan de verzegeling direct worden aangebracht. De FCS wordt geleverd in een handige verpakking, 10 stuks per doosje en 250 stuks in een omdoos. De unieke nummering is zichtbaar zonder het doosje te openen, hierdoor is registratie van de unieke nummers gemakkelijk te realiseren.


Volg ons Schrijf je in voor de Mega nieuwsbrief en ontvang relevante informatie uit onze industrie, over nieuwe ontwikkelingen en updates over certificaten