Goede doelen

De Fastseal is ondanks de dunne staart, een sterke aantrekverzegeling. Deze verzegeling heeft dankzij de metalen insert een hoog beveiligingsniveau. De Fastseal wordt geleverd op matjes van 10 stuks zonder tussenstukjes, dus geen afval op de werkvloer. De Fastseal kan maar op één manier aangebracht worden. De metalen insert wordt veilig afgeschermd door een kap waardoor manipulatie wordt voorkomen. De Fastseal kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden en is vooral geschikt voor toepassingen waarbij een dunne staart nodig is zoals ATM cassettes, vaten, kratten, Tote-boxen, drums en afsluiters. De Fastseal heeft een extra versteviging onder de vlag die voorkomt dat de verzegeling, op het moment dat er spanning op komt te staan, onrechtmatig breekt. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergraveren. Dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen van fraude achter te laten. De Fastseal is te leveren in verschillende kleuren, materialen en staartlengtes.

De Mini Fast Seal is een aantrekverzegeling met een dunne staart (1.5 mm), zeer geschikt wanneer de verzegeling door een smal oogje geplaatst moeten worden. Deze verzegeling is voorzien van een metalen insert voor een hoger beveiligingsniveau. De bedrukking wordt gedaan door middel van lasergraveren, dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is.

De Mini Tight Seal is een veelzijdige aantrekverzegeling ontwikkeld voor lichte beveiligingstoepassingen zoals het labelen van kleding, planten etc. of het verzegelen van brandblussers.


Volg ons Schrijf je in voor de Mega nieuwsbrief en ontvang relevante informatie uit onze industrie, over nieuwe ontwikkelingen en updates over certificaten